Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot over berichtgeving 1908.nl: 'Degene die dit bracht moet wel anti-Feyenoord zijn'

25 augustus 2023 15:17
Foto: Pro Shots

Arne Slot over berichtgeving 1908.nl: "Degene die dit bracht moet wel anti-Feyenoord zijn"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie van vrijdag heeft Arne Slot snoeihard uitgehaald naar de berichtgeving van 1908.nl dat acht spelers mogen vertrekken bij de club. "Degene die dit in de media heeft gebracht moet wel anti-Feyenoord zijn", aldus Slot. "Allereerst is het pertinent niet waar dat onze spelers ergens zijn aangeboden, dus het is waarschijnlijk iemand geweest die onrust probeert te veroorzaken binnen Feyenoord om dit voor elkaar te krijgen."

Slot ging verder: "Ik ben vanochtend langs enkele jongens moeten gaan om ze te zeggen dat het absoluut niet waar is en dat heb ik daarna ook tegenover de hele groep gezegd. Als iemand met mij geen gesprek heeft gehad, hoeven ze zich nergens iets aan van te trekken. Maar het zorgt er wel voor dat ik al de eerste berichten heb gekregen of het klopt dat die en die verhuurd mogen worden. Het zorgt alleen maar voor onrust, dus het kan alleen maar komen van iemand die behoefte heeft om onrust te creëren binnen Feyenoord."

De trainer sluit niet uit dat enkele spelers toch gaan vertrekken. "Als er jongens ontevreden zijn over hun rol of de indruk hebben dat ze te weinig gaan spelen en ze de juiste oplossing kunnen vinden voor hunzelf en de club, kan het zijn dat we daar naar gaan luisteren", zo gaf hij aan. "Vanuit de meeste namen die er zijn genoemd is het pertinente onzin. Één of twee van die spelers kunnen wellicht wel in aanmerking komen voor speeltijd elders, maar het is niet gepast om die namen nu te noemen. Al weten die jongens het zelf wel."




Tags

slot anti arne gepast hunzelf onzin snoeihard

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda