Transparent
Inloggen
Sluiten

'RvC zet streep door komst van Oussama Idrissi'

23 augustus 2023 01:04 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"RvC zet streep door komst van Oussama Idrissi"; image source: Pro Shots

Volgens 1908.nl blokkeert de Raad van Commissarissen voorlopig een stokje voor de huurtransfer van Oussama Idrissi. Een persoonlijk akkoord met de aanvaller was al bereikt en ook de huisvesting was al geregeld, maar de RvC geeft geen groen licht. Sevilla heeft namelijk vrij forse aanvullende eisen en kwam met hoge prestatiebonussen, waardoor de transfer mogelijk miljoenen euro's zou gaan kosten. De Raad van Commissarissen ziet dat als onverantwoord.

Ook op bestuurlijk niveau wordt inmiddels getwijfeld of de komst van Idrissi nog wel noodzakelijk is gezien de ontwikkeling van Leo Sauer en de aanstaande komst van zowel Luka Ivanusec als Ondrej Lingr. De technische staf blijft echter hameren op de komst van Idrissi.
Discussieer mee op de forums


Tags

idrissi oussama rvc bestuurlijk blokkeert groen hameren huisvesting huurtransfer ivanusec leo lingr luka ondrej onverantwoord prestatiebonussen sauer sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Moet in deze de VC gelijk geven, Idrissi heeft afgelopen seizoen zijn aandeel gehad maar was niet constant en zeker niet altijd een toegevoegde waarde.
Bovendien zal een dure huurconstructie, naar het lijkt, de doorstroming van bijvoorbeeld Sauer alleen maar stagneren.
+2/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.672 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane azzouzi backje biden bologna carranza caru containers dest eredivisie excelsior fight gijs hadj kraaij mls moussa nadje priske smal sobat socrates timber trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki