Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot bevestigt zoektocht naar nieuwe keeper

20 augustus 2023 18:07
Foto: Pro Shots

Arne Slot bevestigt zoektocht naar nieuwe keeper; image source: Pro Shots

Feyenoord wil deze transferwindow nog een nieuwe doelman gaan aantrekken. Dat gaf Arne Slot zondag op de persconferentie aan na de wedstrijd tegen Sparta. "We zijn alleen geen club die onbeperkt geld kan uitgeven", aldus Slot. "Daarnaast kunnen we bij die tien veldspelers misschien ook nog wel wat gebruiken, dus we zullen goed na moeten denken hoe we dit aan gaan pakken."
Tags

slot arne onbeperkt sparta transferwindow uitgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden (gewijzigd)
Hoezo een nieuwe keeper, we hebben Wellereuter en Lampros dat moet ruim voldoende zijn lijkt mij zo.
Er is meer behoefte aan echte creativiteit op het middenveld en goede buitenspelen geef daar maar geld aan ut ipv een tijdelijke vervanger van Bijlow.
+1/-0

12 maanden geleden
Onzin om een nieuwe keeper aan te trekken, Wellenreuther doet het prima, al had hij bij de eerste goal feller zijn doel uit kunnen komen, dan had hij hem zeker gehad.
Zoek een een vervanger (zelfde type) als Szymanski (aanjager) want met Stengs en Ali en Paxao ga je niet veelm verder komen. Wel met Sauer, wat een mooie speler.
+1/-0

12 maanden geleden
als hij het maar niet in zijn hoofd haalt noppert te halen die sleungel is echt niet zo goed als het lijkt zag je zondag
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment