Transparent
Inloggen
Sluiten

Leo Sauer: 'Ik ben blij dat ik deze kans heb gekregen'

20 augustus 2023 16:57

Met zijn doelpunt in de blessuretijd kende de 17-jarige Leo Sauer een fraai debuut. De Slowaak, die in de rust in mocht vallen voor Alireza Jahanbakhsh, gaf bij ESPN wel aan dat er één ding ontbrak om het een droomdebuut te maken: de overwinning.

"Het is bijna een droom die uitkomt. Ik was blij dat ik scoorde bij mijn debuut, maar we wilden natuurlijk de drie punten pakken. Ik weet niet meer exact hoe mijn goal ging, maar ik ging er vol voor en hij belandde mooi in de bovenhoek. Gezien de eerste helft vandaag, mogen we blij zijn met een punt, maar uiteindelijk wilde we gewoon winnen."

Sauer werd ook gevraagd naar zijn persoonlijkheid en sprak over team- en landgenoot David Hancko: "In de voorbereiding heb ik leuke dingen laten zien en daarom ben ik blij dat ik deze kans heb gekregen. We gaan zien hoe het vanuit hier verder gaat. Ik ben gewoon een normale jongen uit Slowakije. David Hancko spreekt dezelfde taal en hij is een soort van mentor voor me. Bij mijn goal was hij de eerste die bij me was. Het is fijn om een vriend als hem te hebben. Als we op deze manier door blijven werken en ons spel verbeteren, komt die overwinning eraan."




Discussieer mee op de forums


Tags

sauer leo hancko alireza bovenhoek droomdebuut espn jahanbakhsh landgenoot mentor slowaak slowakije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat twente voortzetten wehave yoda