Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: 'We gaven Sparta te veel kansen om te counteren'

20 augustus 2023 16:32

Feyenoord speelde zondagmiddag met 2-2 gelijk op Het Kasteel. Een kwartier voor tijd stond het nog met 2-0 achter en daarom mag het blij zijn met het gelijke spel. Na afloop van de wedstrijd werd Gernot Trauner gevraagd naar zijn mening.

"Het is moeilijk om van 2-0 terug te komen, maar we hebben karakter getoond. Uiteindelijk zijn we niet tevreden, want we wilden hier winnen. In de eerste helft speelden we te langzaam. We gaven Sparta te veel kansen om te kunnen counteren en onze restverdediging was niet op orde. Dat moeten we verbeteren. Uiteindelijk is het positieve dat we van een 2-0 achterstand zijn teruggekomen."

Ook werd Trauner gevraagd naar de vergelijking met het team van vorig seizoen: "Ik wil het niet graag vergelijken met vorig jaar, maar toen speelden we ook niet goed aan het begin. Met 2 punten uit 2 wedstrijden zitten we ver af van onze doelstelling, dus we moeten blijven werken. Voor mij zelf is het fijn om terug op het veld te zijn, maar als team moet het een stuk beter. Ik heb zelf nog wat meer fitheid nodig en daarin was dit een goede stap voor me. Als team moeten we achterin stabiel worden en we zullen wel zien of ik volgende week aan de aftrap verschijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

trauner counteren gernot sparta aftrap fitheid verschijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen gaal geluisterd gio gunnen hag input kasperk kloese kraay lingr liverpool meijer middenveldert pastoor podcast pusic rvp slot sobat twente voortzetten wehave yoda