Transparent
Inloggen
Sluiten

Rotterdamse stadsderby eerste uitwedstrijd van het seizoen

18 augustus 2023 00:28

Zondag wacht voor Feyenoord de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Een verre reis zal het niet worden voor de ploeg van Arne Slot, want de stadsderby tegen Sparta staat op het programma. Sparta begon het seizoen met een 1-2 zege tegen promovendus PEC Zwolle.

Feyenoord speelde 55 keer eerder een uitwedstrijd tegen Sparta voor de Eredivisie. Tot nu toe werden 35 ontmoettingen gewonnen, 13 keer werd er gelijk gespeeld en Sparta bleek 7 keer te sterk.

De selectie van Sparta kent met Jonathan de Guzmán een speler met een uitgebreid verleden bij Feyenoord. De geboren Canadees kwam op zijn twaalfde in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht en bleef uiteindelijk 11 jaar in Rotterdam spelen. De Guzmán kwam uiteindelijk tot 128 officiële duels in het eerste elftal en won eenmaal de KNVB Beker.




Tags

sparta stadsderby guzman arne eredivisie jonathan knvb ontmoettingen pec promovendus slot twaalfde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda