Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geduld Feyenoord over Luka Ivanusec begint op te raken'

17 augustus 2023 13:29 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Geduld Feyenoord over Luka Ivanusec begint op te raken"; image source: Pro Shots

Volgens Voetbal International is het nog maar de vraag of Luka Ivanusec naar Feyenoord gaat komen. De deal met de Kroaat wordt steeds uitgesteld. Eerst moest hij in de voorronde van de Champions League meespelen tegen FC Astana en vervolgens ook tegen AEK Athene. Binnen de club leeft het gevoel dat het lastig kan worden om de aanvaller naar Rotterdam te halen en Feyenoord wil niet eeuwig blijven wachten.

Ivanusec zou een afspraak hebben met de clubleiding van Dinamo Zagreb en daarna zal er snel een antwoord moeten komen over zijn toekomst.

Feyenoord heeft ondertussen andere opties in beeld gebracht. Guus Til is een nummer tien, maar hij is vooralsnog geen reële optie. De Braziliaan Bitello is dat wel, maar Arne Slot wil een speler die er meteen kan én moet staan. Doorgaans hebben Brazilianen enige tijd nodig om zich aan te kunnen passen.

Meer op VI.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ivanusec luka aek arne astana bitello braziliaan dinamo slot til voorronde zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda