Transparent
Inloggen
Sluiten

Met jouw kleintje naar een voetbalwedstrijd: wat neem je mee?

Dit artikel is een commerciële partnerbijdrage.

15 augustus 2023 23:10

Met jouw kleintje naar een voetbalwedstrijd: wat neem je mee?; image source:

Het delen van je passie voor voetbal met je kind kun je al vanaf jonge leeftijd doen. Samen met je kind een voetbalwedstrijd bijwonen is een onvergetelijke ervaring, maar je moet wel e.e.a. voorbereiden. Om ervoor te zorgen dat jullie dag soepel verloopt, is het essentieel om goed voorbereid te zijn. We vertellen je graag meer in dit artikel!

Tickets en comfortabele zitplaatsen


Dit lijkt misschien voor de hand liggend, maar het is belangrijk om de toegangskaarten voor de wedstrijd niet te vergeten. Zorg ervoor dat je ze op een veilige plek bewaart (stop ze bijvoorbeeld achter een rits in de luiertas), voordat je vertrekt. Kies zitplaatsen die geschikt zijn voor jou en je kind. Als je kind een kinderwagen of buggy nodig heeft, zorg er dan voor dat er voldoende ruimte is om deze te plaatsen.

Gehoorbescherming


Voetbalstadions kunnen erg luidruchtig zijn, vooral wanneer fans enthousiast worden. Neem dus zeker weten gehoorbescherming mee voor je kind, zoals oorkappen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Dit helpt om mogelijke gehoorschade te voorkomen en zorgt ervoor dat je kind zich op zijn gemak voelt te midden van de opwinding van de wedstrijd. Je kunt de oorkappen in een teddy rugzak met naam of een kinderrugzak van het merk Kidslabel stoppen. Op deze manier weet je zeker dat ze tijdens het reizen niet kwijt raken!

Seizoensgebonden items


Afhankelijk van het seizoen en het weer, moet je voorbereid zijn op verschillende omstandigheden. Als het zonnig is, neem dan zonnebrandcrème, hoeden en zonnebrillen mee om je kind en jezelf te beschermen tegen de zon. Als het koud is dan zijn warme kledingstukken zoals truien en vesten, handschoenen en mutsen essentieel om je kind warm te houden. Regenachtige voorspellingen vereisen waterdichte jassen en eventueel een kleine paraplu.

Snacks en drankjes


Kinderen hebben vaak honger en dorst op onverwachte momenten. Neem een assortiment gezonde snacks en drankjes mee om de energie van je kind op peil te houden. Denk aan kleine porties fruit, noten, crackers en water. Dit helpt niet alleen om de trek te stillen, maar kan ook het wachten op de wedstrijd en de rusttijden aangenamer maken.

Kleine EHBO-kit


Een kleine EHBO-kit is altijd handig om bij je te hebben, vooral wanneer je met kinderen onderweg bent. Pleisters, ontsmettingsmiddel, pijnstillers en andere basisbenodigdheden kunnen van pas komen als er zich kleine ongelukjes voordoen.

Camera of smartphone


Je wilt deze speciale ervaring natuurlijk zo goed mogelijk vastleggen, dus vergeet je camera of smartphone niet! Maak foto's van je kind met het stadion op de achtergrond, of van jullie beiden terwijl jullie genieten van de wedstrijd. Deze foto's zullen later geweldige herinneringen oproepen.

Geduld en enthousiasme


Misschien wel het belangrijkste dat je kunt meenemen, is geduld en enthousiasme. Voetbalwedstrijden kunnen druk en intens zijn, maar het tonen van positieve houding en geduld zal de ervaring voor jou en je kind des te waardevoller maken.
Tags

kind kinderen voetbalwedstrijd ehbo essentieel foto gehoorbescherming kit kleintje oorkappen smartphone snacks zorg assortiment basisbenodigdheden bewaart buggy crackers dorst fruit gehoorschade gemak handschoenen hoeden honger items jassen kidslabel kies kinderrugzak kinderwagen kledingstukken liggend luidruchtig luiertas mutsen noten ongelukjes ontsmettingsmiddel ontworpen onvergetelijke opwinding paraplu passie peil pijnstillers pleisters porties regenachtige rits rusttijden seizoensgebonden soepel stillen teddy toegangskaarten truien vereisen verloopt vesten voetbalstadions voorbereiden voordoen voorspellingen waardevoller water waterdichte zon zonnebrandcreme zonnebrillen zonnig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave