Transparent
Inloggen
Sluiten

Thomas Beelen: 'Niet gelukt om het seizoen goed te beginnen'

13 augustus 2023 17:56

Met dank aan de rode kaart van Bart Nieuwkoop, mocht Thomas Beelen zondagmiddag zijn competitiedebuut maken voor Feyenoord. De verdediger speelde een solide partij, maar was vooral teleurgesteld over het eindresultaat. Bij ESPN gaf hij zijn visie op de wedstrijd.

"Je wilt het seizoen gewoon goed beginnen en dat is vandaag niet gelukt. Dat is een grote teleurstelling. Ik moest mijn eigen ding doen, lef hebben aan de bal en doordekken in verdedigend opzicht. Ik denk dat dat redelijk is gelukt, op een paar momentjes na. Ik sta hier niet met een lekker gevoel gezien het resultaat. Het is mooi dat ik dicht tegen de basiself aan zit, dat is persoonlijk mooi. Het was een grote stap, maar het gaat me op zich redelijk af. Ik zit goed op mijn plek en heb het naar mijn zin."

Tien minuten voor tijd moest Beelen handelend optreden, nadat doelman Bijlow uitgleed en Cordoba de bal voor het inschuiven had: "Het was een kleine miscommunicatie. Ik zag Justin uitglijden en toen moest ik rennen. Ik zag al dat ik hem zou gaan halen, dus ik wilde hem rustig over de achterlijn glijden, om te voorkomen dat ik een eigen doelpunt zou maken. Dat zie je ook nog wel eens gebeuren. Dit kan gebeuren, maar daar leer je van. We zijn blijven knokken en zijn een echt team geweest. Daar kunnen we soort van trots op zijn, maar gezien het resultaat is er niet heel veel om trots op te zijn."
Discussieer mee op de forums


Tags

beelen achterlijn basiself bijlow competitiedebuut cordoba eindresultaat espn handelend momentjes nieuwkoop solide uitglijden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.823 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza biden danall dtk geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kloese lopez nederland nieuwkoop oostenrijk pedersen priske read slot smal sobat socrates stengs trump tsoungui ueda willykment wingbacks zerrouki