Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil Oussama Idrissi én Luka Ivanusec'

12 augustus 2023 22:27 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord wil Oussama Idrissi én Luka Ivanusec"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad wil Feyenoord de aanval nog flink gaan versterken. De club hoopt zowel Oussama Idrissi als Luka Ivanusec aan de selectie toe te kunnen voegen. Idrissi komt in Spanje niet voor in de plannen bij Sevilla en kan ook naar Saoedi-Arabië vertrekken, maar zou het ook zien zitten om ook dit seizoen weer in De Kuip te kunnen spelen. Afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis al tot 38 wedstrijden.

Feyenoord rekent ook nog altijd op de komst van Ivanusec. Er zou al een akkoord zijn over een transfer voor ruim 8 miljoen euro en na het tweeluik van Dinamo Zagreb tegen AEK Athene zou de Kroaat naar De Kuip moeten vertrekken. Feyenoord voelt zich soms echter aan het lijntje gehouden door de clubleiding van Dinamo Zagreb. Al weken zijn de clubs in gesprek met elkaar.

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

idrissi ivanusec luka oussama dinamo kuip zagreb aek arabie saoedi sevilla

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda