Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lutsharel Geertruida lijkt laatste wedstrijd voor Feyenoord al gespeeld te hebben'

6 augustus 2023 22:40 - AD.nl
Foto: Pro Shots

"Lutsharel Geertruida lijkt laatste wedstrijd voor Feyenoord al gespeeld te hebben"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad is het slechts een kwestie van tijd dat Lutsharel Geertruida gaat vertrekken bij Feyenoord. De verloren wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal is al zo goed als zeker de laatste wedstrijd van de verdediger. Officieel is er nog geen akkoord bereikt met RB Leipzig over een transfersom, maar heel weinig lijkt nog een vertrek van Geertruida tegen te kunnen houden. Wel is al duidelijk dat de international voor een recordbedrag weggaat uit De Kuip. Feyenoord zal 30 miljoen euro ontvangen en dat kan via bonussen nog met zo'n 2,5 miljoen euro oplopen.

Feyenoord weet al sinds de start van de voorbereiding dat Geertruida zelf per se de overstap naar RB Leipzig wil maken. De scouts van de club hebben inmiddels in kaart gebracht welke rechtsbenige centrale verdediger én rechtsback als vervanger van Geertruida naar Rotterdan moeten komen. Met het binnengekomen geld wil de club twee nieuwe verdedigers gaan aantrekken.

De club wil bovendien ook nog een vervanger aantrekken voor Ezequiel Bullaude, die op het punt staat om naar Boca Juniors te vertrekken. Arne Slot hoopt dat Luka Ivanusec snel kan aansluiten bij zijn selectie, maar deze transfer wordt pas officieel beklonken indien de kwalificatie van Dinamo Zagreb voor de Champions League erop zit.

Meer op AD.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

geertruida leipzig arne boca bullaude dinamo ezequiel ivanusec juniors kuip kwalificatie kwestie luka recordbedrag rotterdan slot zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during fildena gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match medication modern pusic slot stuivenberg wehave yoda