Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Vorig jaar hadden we al heel veel moeite met PSV en nu kunnen ze ook met onze intensiteit mee'

4 augustus 2023 23:47

In gesprek met ESPN was Arne Slot vooral lovend over de wedstrijd van PSV. "Zij hebben een heel goede ploeg. Vorig jaar waren zij ook al de enige ploeg waar we niet van hebben kunnen winnen en ze hebben het nu voor elkaar om in dezelfde intensiteit te spelen als ons", aldus Slot. "Het wordt dan alleen maar nog moeilijker om van ze te winnen en dat is vandaag weer gebleken."

Gevraagd werd waar Feyenoord uiteindelijk de wedstrijd had verloren. "Het makkelijkste is om te zeggen dat dat het laatste half uur was, want toen hadden we weinig initiatief meer", zo gaf hij aan. "Toen was het bij wijze van spreken hopen dat je met 0-0 het einde zou halen. Het had allemaal te maken met een tegenstander die ook heel fit is en het feit dat we gewoon drie basisspelers zijn kwijt geraakt en ook Trauner er niet bij is. De vijfde basisspeler is bovendien nog niet in staat om langer dan 60 minuten te spelen."

Slot ging verder: "Als je dan ziet dat PSV een heel goede ploeg had en nog steeds heeft. Zij zijn met Xavi Simons weliswaar een geweldige speler verloren, maar die is vervangen door een geweldige Noa Lang. Hij is er al sinds het begin bij en dan is het laatste half uur ook wel een beetje te verklaren. De belangrijkste verklaring is wel dat we vorig jaar al heel veel moeite hadden met PSV en nu kunnen ze ook met onze intensiteit mee. Daarom maakten zij ook wel terecht de goal, want in het laatste half uur waren ze duidelijk beter dan ons."
Tags

slot intensiteit arne espn simons trauner xavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment