Transparent
Inloggen
Sluiten

Quilindschy Hartman: 'Je verliest een prijs en dat is niet leuk'

4 augustus 2023 23:15

Quilindschy Hartman baalde in gesprek met ESPN van de nederlaag tegen PSV. "Je verliest een prijs en dat is niet leuk", aldus Hartman. "Aan de andere kant zie je ook dat PSV een stap heeft gemaakt, ik vond ze heel goed spelen. Dat is voor ons weer een les. Je weet dat de nummers twee en drie moeten verbeteren omdat wij vorig jaar de nummer één waren. Nu is het weer aan ons om een stap te maken."

Geschrokken van het spel van PSV is de linksback echter niet. "Dit zijn topwedstrijden. Dat zit vaker dicht bij elkaar, zeker in een finale", zo gaf hij aan. "Ik vond ze wel goed spelen. Zelf begonnen we wel goed, maar we hadden moeite om tot echt grote kansen te komen. Het bleef alleen bij mogelijkheden. We nemen vaak veel risico in de opbouw en dan is het fijn als dat ook wordt beloond."

Gevraagd werd aan de linksback wat Arne Slot in de kleedkamer na afloop had gezegd. "Hij zei dat hij het positief vond dat wij alles zijn bleven geven, wat we afgelopen twee jaar ook steeds deden en dat dat dit jaar niet anders moet", zei hij daarover. "Aan de andere kant was het ook zonde dat je in het eigen stadion een prijs verliest."




Discussieer mee op de forums


Tags

hartman quilindschy arne baalde espn les opbouw slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda