Transparent
Inloggen
Sluiten

Dávid Hancko: 'Wij zijn op de goede weg en gaan alleen maar beter worden'

4 augustus 2023 23:05

In gesprek met ESPN gaf Dávid Hancko aan dat het voor Feyenoord een moeilijke wedstrijd was geweest. "PSV heeft heel erg goed gespeeld. Zelf begonnen we ook goed en kregen we ook kansen, maar het lukte niet om te scoren", aldus Hancko. "Het waren twee goede ploegen aan het begin van het seizoen. Natuurlijk is het jammer omdat we in eigen huis een prijs wilden pakken, maar het is pas het begin. Wij zijn op de goede weg en gaan alleen maar beter worden."

Gevraagd werd hoe het kwam dat het bij Feyenoord halverwege de eerste helft opeens helemaal weg was. "PSV nam het initiatief en was vaker aan de bal", zo gaf hij aan. "We konden het ritme niet vinden om ze op de juiste manier onder druk te zetten. Natuurlijk hebben ze ook heel goede spelers om er onderuit te kunnen spelen. Op de lastige momenten hebben we ook tegen elkaar gezegd dat we gewoon moesten verdedigen en zorgen dat we de nul hielden, omdat het maar over één wedstrijd gaat. Helaas is dat niet gleukt."

Over zijn eigen toekomst was de verdediger uitgesproken. "Ik hou van Feyenoord en we hebben een heel erg goede ploeg. Ik ben ook heel erg blij om onder Arne Slot te mogen werken, want ik leer iedere dag", zei hij daarover. "In mijn loopbaan is dat nu het belangrijkste. Ik denk dus wel dat ik hier blijf."




Discussieer mee op de forums


Tags

hancko arne espn gleukt slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda