Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Ezequiel Bullaude heeft veel moeite gehad met de aanpassingen'

28 juli 2023 09:02
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Ezequiel Bullaude heeft veel moeite gehad met de aanpassingen"; image source: Pro Shots

Op de persconferentie na afloop van het oefenduel tegen Villarreal bevestigde Arne Slot dat Ezequiel Bullaude bezig is met een vertrek bij Feyenoord. "Hij ontbrak vanwege transferperikelen. Dat kan gaan om een verhuur of een verkoop", aldus Slot. "Hij heeft afgelopen jaar amper gespeeld en heel veel moeite gehad met de aanpassingen. Met de taal en ook wel met de omstandigheden."

Slot ging verder: "Hij heeft in het begin echt moeten wennen aan het gras. Het klinkt heel raar, maar het gras is daar anders dan hier. Dan zit je met de snelheid van de bal en de timing van aanname. De aanpassing ging bovendien ook heel moeilijk omdat hij zich niet verstaanbaar kon maken naar medespelers en naar ons. Hij heeft een heel jaar amper gespeeld en ik voorzag niet dat dit komend seizoen drastisch anders zal zijn."

Volgens de trainer is Bullaude op dit moment niet goed genoeg voor een basisplaats. "Dan is het voor hem ook beter om wat hij geleerd heeft mee te nemen naar een nieuwe club en daar elke week te gaan spelen", zo gaf hij aan. "In de hoop dat hij zich dusdanig ontwikkeld dat we volgend jaar een nummer tien hebben die wel competitief is voor een basisplaats."




Discussieer mee op de forums


Tags

slot bullaude arne ezequiel gras competitief timing transferperikelen villarreal voorzag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda