Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Calvin Stengs tekent voor vier seizoenen

26 juli 2023 14:02 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Calvin Stengs tekent voor vier seizoenen</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Feyenoord de komst van Calvin Stengs bevestigd. De zevenvoudig international is overgenomen van het Franse OGC Nice en heeft een contract getekend voor vier seizoenen. Afgelopen seizoen speelde Stengs op huurbasis voor het Belgische Royal Antwerp en wist zowel de landstitel als de beker te veroveren.

Zelf geeft Stengs aan een goed gevoel te hebben dat hij het shirt van Feyenoord mag gaan dragen. "Er zijn hier veel mooie uitdagingen om naar uit te kijken. Daarnaast ben ik al goed bekend met de manier van spelen onder Arne Slot, wat zal helpen om me sneller aan te passen", zo geeft hij aan. "Ik kijk er ook enorm naar uit om in De Kuip te spelen. Het gaf mij altijd al een bijzonder gevoel als ik dit stadion binnenliep. Dat zal vanaf nu als Feyenoorder alleen nog maar specialer zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

stengs antwerp arne binnenliep kuip landstitel nice ogc slot specialer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda