Transparent
Inloggen
Sluiten

Te Kloese adviseert Gimenez Champions League ervaring mee te pakken

21 juli 2023 23:27 - ESPN
Foto: Pro Shots

Te Kloese adviseert Gimenez Champions League ervaring mee te pakken; image source: Pro Shots

ESPN haalde vandaag Feyenoord-trainer Slot en Technisch Directeur Te Kloese voor de camera om vooruit te blikken op de transferzomer en het komende seizoen. Te Kloese is optimistisch over het behouden van Gold Cup held Santiago Giménez voor de club. "We hebben een langdurig contract met hem en ik ken hem al heel lang". Volgens Te Klose is het voor de speler heel goed om de Champions League ervaring mee te pakken en zich daar ook te laten zien, "en dat is voor ons ook goed".

Arne Slot is ambitieus voor het nieuwe seizoen en spreekt uit te gaan voor het hoogst haalbare, in casu kampioen worden. Maar Feyenoord favoriet noemen gaat hem wat te ver: "Mensen die dat zeggen weten niet wat er allemaal voor nodig is, hoeveel er moet kloppen".

Meer op ESPN




Discussieer mee op de forums


Tags

kloese gimenez slot arne blikken casu espn klose santiago transferzomer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
De eerste twee wedstrijden zal hij er niet bij zijn, geschorst.
Dat is wel een tegenvaller voor zowel hem, de club, als de rest dat Feyenoord lief heeft. Wel een reden te meer om voor een degelijke vervanger te zorgen, zeker als Danilo weg zal zijn.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda