Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Giménez beslist Gold Cup finale: 1-0

17 juli 2023 14:20



Feyenoorder Santiago Giménez heeft zondagavond de finale van de CONCACAF Gold Cup beslist, waarin hij met zijn land Mexico tegenover Panama stond. De Gold Cup is voor landen uit Noord-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied het belangrijkste toernooi. De Feyenoorder kwam in de 84e minuut het veld in en kreeg na een aanval van Panama in de middencirkel de bal aangespeeld. Met een mooie beweging kwam hij daar los van zijn verdediger en zo kon hij op de goal afstormen. Daar wist hij de bal met een stuit achter de keeper te werken.

Mexico won hiermee voor de negende keer de cup, waarmee het land het record in handen heeft. Met echte Feyenoordwoorden reageerde Giménez na afloop: "Het is indrukwekkend hoe deze groep naar elkaar is gegroeid om beter te worden. Ik zeg het niet met woorden, de titel is het bewijs."




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santiago amerika mexico panama aangespeeld afstormen bewijs caribisch concacaf feyenoordwoorden middencirkel stuit titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot avila brands driessen geluisterd gio gunnen hag kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda