Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis te Kloese: 'Zolang Arne Slot hier werkt, ben ik technisch directeur'

13 juli 2023 08:41 - AD.nl
Foto: Pro Shots

Dennis te Kloese: "Zolang Arne Slot hier werkt, ben ik technisch directeur"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad is Dennis te Kloese ingegaan op de gewijzigde organisatiestructuur van Feyenoord. Momenteel is hij zowel algemeen directeur als technisch directeur. "Zolang Arne Slot hier werkt, ben ik technisch directeur", aldus Te Kloese. "Arne is een toptrainer. En de manier waarop wij samenwerkten, dat liep volgens mij gewoon goed. Dan zet je er niet iemand tussen. Dat werkt volgens mij niet."

Ook Slot kan zich vinden in de nieuwe opzet. "Twee functies ineen, dat is voor hem anders, maar voor mij niet", zo geeft hij aan. "Dit is een keuze van de club hoor, niet van mij, ik ben als trainer een passant. Maar ik ben wel heel tevreden met hoe het nu is."

Te Kloese wil wel benadrukken dat de macht of een speler komt of niet bij hem ligt. "En ook of wij een speler verkopen. Maar er is zeker overleg met Arne Slot, uiteraard. En er is een raad van commissarissen", zegt hij daarover. "Het is echt niet zo dat ik wakker word en kan zeggen: zo, die gaan we vandaag eens even verkopen voor die en die prijs. Ik ben geen Don Corleone, die alle macht heeft bij deze club."

Meer op AD.nl




Tags

arne kloese slot macht corleone ineen organisatiestructuur passant samenwerkten toptrainer wakker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda