Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord koploper in boeteklassement van UEFA

7 juni 2023 21:01 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord koploper in boeteklassement van UEFA; image source: Pro Shots

Voetbal International zocht uit dat Feyenoord over de laatste twee seizoen met afstand het meeste aan boetes heeft moeten betalen aan de UEFA. Sinds de stadions weer geopend zijn na corona moest de club liefst € 840.750,- betalen aan verschillende boetes. Nummer twee Olympique Marseille volgt met een achterstand van meer dan twee ton.

De werkelijke schade voor Feyenoord ligt bovendien nog een stuk hoger. Meerdere keren moesten een aantal vakken gesloten blijven, waardoor de club inkomsten uit de kaartverkoop is misgelopen.

Meer op VI.nl




Tags

uefa boeteklassement corona marseille misgelopen ton vakken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Schandalig dat sommige zogenaamde supporters steeds weer opnieuw zorgen voor torenhoge boetes. Niet alleen spreekkoren, vuurwerk etc., maar ook gewoon steeds blijven staan op de trappen, ondanks de vele waarschuwingen. Zonde van het geld en de reputatie van een voor de overgrote meerderheid fantastisch publiek.
+1/-0

11 maanden geleden
Maar goed, een paar romeinse kaarsjes is ook leuk. Dat mag best een miljoen of 4, 5 kosten. Vooral als je het niet zelf betaalt.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda