Transparent
Inloggen
Sluiten

Dávid Hancko Feyenoord.Supporters.nl Man van het Seizoen

3 juni 2023 09:49
Foto: Pro Shots

Dávid Hancko Feyenoord.Supporters.nl Man van het Seizoen; image source: Pro Shots

Dávid Hancko is dit seizoen de Feyenoord.Supporters.nl Man van het Seizoen geworden. Na iedere wedstrijd kan worden gestemd op de Man van de Wedstrijd en op basis van die stemmen komt aan het eind van het seizoen de beste speler naar voren. Met een score van van liefst 101,8 punten is de verdediger met grote voorsprong de beste speler van dit seizoen geworden. Aanvoerder Orkun Kökcü is op de tweede plaats geëindigd, terwijl Santiago Gimenez net boven Gernot Trauner op de derde plaats wist te eindigen.

De 2-3 zege tegen Ajax is met een gemiddelde van liefst 8,69 als beste beoordeeld. Het hele seizoen heeft een gemiddelde van 6,65 gekregen, waarbij uiteindelijk vier wedstrijden als onvoldoende zijn beoordeeld. De 1-0 uitnederlaag met Sturm Graz was met een gemiddelde van 3,82 duidelijk de slechtste.
Discussieer mee op de forums


Tags

hancko gernot gimenez graz kokcu santiago sturm trauner uitnederlaag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Met stip de beste speler van Feyenoord dit seizoen hoop dat hij nog even blijft
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.199 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane arbeid arsenal atletico cambuur competitief continueren crescendo danall dichterbij emmen eredivisie gimenez groningen hassel heerenveen iemands ivanusec madrid middenveldert moedig noud persie santiago sauer slot til uefa wehave wonderen