Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook volgend seizoen netten in De Kuip'

3 juni 2023 09:28 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Ook volgend seizoen netten in De Kuip"; image source: Pro Shots

Volgend seizoen zullen de netten in De Kuip blijven hangen. Dat heeft algemeen directeur Dennis te Kloese bevestigd tegenover RTV Rijnmond. Zolang de KNVB vast blijft houden aan het huidige beleid van staken is het in de ogen van Te Kloese een te groot risico om de netten weer weg te laten halen. "Ik denk niet dat het makkelijk is om te overwegen om de netten weer weg te halen, als deze regelgeving er nog steeds is", aldus Te Kloese.

De algemeen directeur erkent ook dat het gedrag van de achterban zelf moet veranderen. Zeker bij Europese duels heeft dat al voor meerdere forse straffen gezorgd. "Als de oplossing er was, dan hadden we die al gehad en bekend gemaakt", zo geeft hij aan. "Ik denk dat het begint met respect naar de achterban. Begrijpen wie, wat, waarom en hoe. Het communicatieaspect is daarin heel belangrijk. Geen dingen beloven aan de achterban die je daarna niet kan waarmaken."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

netten kloese kuip communicatieaspect knvb rijnmond staken waarmaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer