Transparent
Inloggen
Sluiten

Dennis te Kloese: 'We zullen ons kwalitatief, maar ook kwantitatief moeten versterken'

30 mei 2023 09:42 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Dennis te Kloese: "We zullen ons kwalitatief, maar ook kwantitatief moeten versterken"; image source: Pro Shots

Feyenoord gaat financieel een flinke stap maken. Dat geeft algemeen directeur Dennis te Kloese aan in gesprek met Voetbal International. "Voor het eerst zal de begroting boven de honderd miljoen uitkomen", aldus Te Kloese. "Het budget voor spelers stijgt naar zo’n 23 miljoen. Maar dat betekent niet dat we ons beleid nu kunnen loslaten. We blijven bouwen en goed nadenken over welke stappen we moeten zetten."

Volgend seizoen liggen er voor de Nederlandse clubs twee directe tickets voor de groepsfase van de Champions League klaar. "Ons voordeel is dat we beschikken over een goede, jonge en talentvolle selectie waarin vrijwel iedereen langdurig vast ligt", zo geeft hij aan. "Met Zerrouki hebben we er een ervaren speler bij, die op meerdere posities uit de voeten kan. Dat is wel iets dat onze aandacht heeft. We kunnen ook nog wel wat doen, zijn als club ook veel meer in staat nu te handelen uit kracht."

Feyenoord wil de selectie dan verder gaan versterken deze zomer. "We spelen volgend jaar 34 wedstrijden in de competitie, om de KNVB-beker hopen we ook lang mee te doen en we gaan sowieso zes keer Champions League spelen. Je weet nooit wat er daarna nog in het vat zit, misschien verrassen we, wellicht moeten we door in de Europa League", zegt hij daarover. "Tel daarbij op dat deze zomer de Gold Cup wordt gespeeld en volgend jaar zomer het EK in Duitsland op het programma staat, los nog van alle internationale kwalificatiewedstrijden in Europa en Zuid-Amerika."

Te Kloese gaat verder: "Onze spelers krijgen het dus druk. Is het dan verantwoord een jonge speler een seizoen lang alles te laten spelen? Niet iedereen kan dat aan. We zullen ons dus kwalitatief, maar ook kwantitatief moeten versterken."

Meer op VI.nl
Tags

kloese kwalitatief kwantitatief amerika duitsland knvb loslaten vat zerrouki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Kwantitatief heeft Feyenoord al zoveel miskopen gedaan door de geschiedenis heen. Al die eendagsvliegen...: Of ze krijgen Kuipvrees en kunnen ineens niets meer of het was gewoon helemaal niets om mee te beginnen. Tientallen of zelfs een paar honderd?
Dus ook het geestelijke pakketje moet erg sterk zijn. Dus dan kom je toch uit bij de gehele wereld behalve het 'onzekere en verziekte' Westen.
Mensen uit arme landen zijn Strijders en overlevers van baby af aan. Dus keuze zat.
Ik persoonlijk zie Z Amerika en voormalig Oostblok als koele killers en ver weg op de volgende plaats Aziaten em op drie de Afrikanen.
Ik hoop dat de scouting dit leest.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
1 jaar geleden
Ik persoonlijk zie Z Amerika en voormalig Oostblok als koele killers en ver weg op de volgende plaats Aziaten em op drie de Afrikanen.
Ik hoop dat de scouting dit leest.

Dit zal voor de scouting geen ABCeetje zijn om te lezen!
+1/-0

1 jaar geleden
Op dit moment hebben we 14 gelijkwaardige spelers ga je meer wisselen dan treedt er een verzwakking op dus in de breedte moet er een aantal versterkingen komen
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.248 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid milan montevideo nederland oranje psg rodriguez simons stengs veerman wieffer wijnaldum