Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Je baalt wel, omdat het een geweldige serie was'

28 mei 2023 20:56

Trainer Arne Slot moest zondagmiddag toch nog een nederlaag in De Kuip verwerken. Het Vitesse van Phillip Cocu was met 0-1 te sterk voor Feyenoord en daardoor was de reeks overwinningen van Feyenoord ten einde. Slot gaf zijn commentaar bij ESPN.

"Je baalt wel, omdat je aan een geweldige serie bezig was en je thuis nog ongeslagen was. Het allerbelangrijkste is dat we kampioen zijn gewonnen, maar winnen went nooit. Ik denk dat we constant op hun helft hebben gespeeld en ook nog een goal hebben gemaakt, die afgekeurd werd. Dan loop je tegen de counter aan waardoor het 0-1 wordt. In de tweede helft hebben we er alles aan gedaan, maar het wilde niet lukken."

Slot werd vervolgens gevraagd naar stille uitblinker David Hancko: "Het zou me verbazen als hij niet in de gaten gehouden wordt door clubs. Maar ik kan wel een paar spelers meer opnoemen, hoor. Ik heb wel de indruk dat David hier super gelukkig is en dat de kans groot is dat hij blijft. Er kunnen natuurlijk wel clubs zijn waar ze naar willen luisteren. Dat mag bij spelers vaak wel en bij trainers wat minder snel."

Tenslotte ging Slot uitgebreid in op de aankomende transferperiode: "Wij praten niet over budgetten als spelers weggaan. De zekerheid is dat we een goede selectie hebben, waar we volgend seizoen makkelijk mee kunnen starten. We proberen ons te versterken waar we kunnen en dat we daar nu wat meer geld voor hebben. De basis staat goed, alleen als Orkun weg gaat is dat wel een aderlating. Maar we hebben met Van den Belt en Zerrouki ook al twee spelers gehaald. De vleugelspelers zijn eigenlijk de moeilijkste posities om te spelen. Je moet continu creatief zijn en ons spel gaat snel over de zijkanten. Alle vleugelspelers hebben hun waarde gehad dit seizoen. Je moet geloven in ontwikkeling, want Igor en Javairo zijn nog jong. Die kunnen alleen maar beter worden. Oussama gaat terug naar Sevilla, dus die positie zullen we moeten versterken. Ook Szymanski is nog een vraagteken. Dat zijn de posities waar we in eerste instantie naar moeten kijken."




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne vleugelspelers aderlating budgetten cocu counter creatief espn hancko igor javairo jong kuip opnoemen oussama sevilla stille szymanski vitesse vraagteken weggaan zerrouki

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki