Transparent
Inloggen
Sluiten

David Hancko: 'Dit had ik me vorig jaar nooit voor kunnen stellen'

28 mei 2023 18:19

David Hancko heeft dit seizoen bewezen één van de groothouders van Feyenoord te zijn. De Slowaakse verdediger kwam vorig seizoen over van Sparta Praag en knokte zich snel in de basis, om daar nooit meer uit te verdwijnen. Hancko verscheen na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse voor de camera van ESPN.

"Ik ben een beetje teleurgesteld door de nederlaag, maar we zijn kampioen en dat had ik mezelf nooit voor kunnen stellen aan het begin van dit seizoen. Mijn eerste wedstrijd wonnen we en vanaf dat moment heb ik alles gespeeld. Het was een exceptioneel seizoen voor me. Om met deze spelers te mogen omgaan en spelen, dat is speciaal. We hebben een hele sterke band met elkaar."

Ook ging Hancko in op zijn favoriete positie en kijkt hij vooruit naar volgend seizoen: "Ik zeg altijd dat ik centraal het meeste vertrouwen heb. Daar kom ik meer aan opbouwen toe en kan ik ook instappen. Ik heb af en toe linksback gespeeld, maar dankzij de goede prestaties van Hartman kon ik centraal blijven spelen. Voordat we kampioen werden heb ik tegen mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik niets wilde horen van andere clubs. Champions League spelen is mijn grootste droom. Hopelijk blijf ik bij Feyenoord. Ik ben blij dat ik vrij rustig ben aangekomen hier, maar dat ik vanaf de eerste wedstrijd mijn best heb gedaan en de fans alles heb kunnen geven."




Discussieer mee op de forums


Tags

hancko aangekomen espn groothouders hartman instappen knokte opbouwen praag sparta vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki