Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'Als de juiste club komt, ga ik een stap maken'

28 mei 2023 18:14

Feyenoord ging zondagmiddag op de laatste speelronde van de Eredivisie toch nog onderuit in eigen huis. Vitesse was met 0-1 te sterk en dat was tegen de verhouding in. Feyenoord speelde niet op zijn volle kunnen, maar kreeg alsnog genoeg mogelijkheden om te scoren, zag ook aanvoerder Orkun Kökcü:

"Het was lastig met het warme weer. Dat voelden we in de eerste helft wel. Je kunt er niet aan ontkomen dat we een weekje niet hebben getraind, maar we hebben alsnog genoeg kansen gecreëerd. Maar al met al was het niet sterk genoeg."

Ook ging Kökcü in op zijn persoonlijke prestaties en toekomst: "Ik denk dat ik dit seizoen echt de laatste stap heb gezet om een bepalende speler te zijn voor Feyenoord. Daar heb ik hard aan gewerkt en dank ik mede aan mijn teamgenoten en technische staf. Ook de ervaring speelt daarin mee. Daardoor leer je situaties te herkennen in een wedstrijd. Maar als je fitter bent, ga je ook logischer nadenken. Ik heb met iedereen een goede relatie, maar als de juiste club komt ga ik denk ik wel een stap maken."




Tags

kokcu bepalende eredivisie fitter herkennen ontkomen verhouding vitesse voelden weekje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda