Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord kan tegen Vitesse clubrecord evenaren

26 mei 2023 10:27

Voor Feyenoord staat zondag de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma als het thuisduel tegen Vitesse wordt gespeeld. Voor beide teams staat er niets meer op het spel. Feyenoord is al landskampioen, terwijl Vitesse niet meer hoeft te vrezen voor degradatie. Een overwinning van Feyenoord zou wel een evenaring van een clubrecord betekenen als het daardoor 85 punten haalt.

Feyenoord speelde voor de Eredivisie 36 keer eerder een thuisduel tegen Vitesse. Tot nu toe werd er 21 keer gewonnen, 11 keer gelijk gespeeld en 4 keer bleek Vitesse te sterk. In het seizoen 1991/1992 werd met 5-0 de grootste zege behaald.

Voor Jacob Rasmussen wordt het een weerzien met zijn oude club. De verdediger van Feyenoord speelde vorige twee seizoenen op huurbasis voor Vitesse en kwam in totaal tot 72 officiële duels.




Discussieer mee op de forums


Tags

vitesse clubrecord degradatie eredivisie evenaring jacob rasmussen weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer