Transparent
Inloggen
Sluiten

'Tottenham Hotspur trok zelf stekker uit onderhandelingen na horen van afkoopsom'

25 mei 2023 12:10 - Sky Sports News
Foto: Pro Shots

"Tottenham Hotspur trok zelf stekker uit onderhandelingen na horen van afkoopsom"; image source: Pro Shots

Volgens het Engelse Sky Sports News heeft Tottenham Hotspur woensdagavond zelf de onderhandelingen met Arne Slot afgebroken nadat bekend werd welke afkoopsom Feyenoord verlangde. De Engelse topclub was in de veronderstelling dat Slot ook komende zomer voor 5 miljoen pond te halen was, omgerekend 5,7 miljoen euro. Feyenoord wilde echter 10 miljoen pond en nog eens 5 miljoen pond voor de overige stafleden hebben.

Omgerekend zou dat Tottenham Hotspur 17,2 miljoen euro gekost moeten hebben en dat was voor de clubleiding van de Engelsen aanleiding om de gesprekken direct af te breken. Bij Tottenham leeft het gevoel dat Slot de gesprekken puur heeft gebruikt om een beter contract bij Feyenoord te kunnen bemachtigen.

Meer op Sky Sports News
Tags

tottenham slot stekker arne sky verlangde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dit verhaal slaat nergens op, alsof ze daar niet wisten dat de clausule pas volgend jaar zou gelden. Dat wisten wij namelijk ook allemaal.
+5/-0

1 jaar geleden
Broodje aap, Tottenham lijdt aan hoogmoedswaanzin. Denken dat iedereen smeekt om bij hun te kunnen komen en dat dat zo goedkoop mogelijk moet kunnen.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.207 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen bijbehorend bijschakelt dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs veerman wehave