Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Mijn wens is om bij Feyenoord te blijven

25 mei 2023 09:03 - VI.nl
Foto: Pro Shots

<b>Arne Slot: "Mijn wens is om bij Feyenoord te blijven</b>; image source: Pro Shots

Tegenover Voetbal International heeft Arne Slot bevestigd dat hij bij Feyenoord blijft. De trainer werd al lange tijd gelinkt aan een overstap naar de Premier League. "Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij. Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven", aldus Slot.

De trainer is bovendien nog niet klaar in De Kuip. "We willen verder bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen, die zijn er ook niet geweest", zo geeft hij aan. "De bespreking van gisteren gingen uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord."

Meer op VI.nl
Tags

slot arne bespreking kuip transferbesprekingen uitsluitend verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
G E W E L D I G !!!
Alle "Feyenoord-watchers"en andere voetbalprofessoren (Van der Gijp, Derksen etc etc) moeten voorlopig hun kaken op elkaar houden. Er zijn dus nog gelukkig mensen die naast het financiele ook andere zaken nog belangrijker vinden.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Sowieso beter dat "waai met alle winden mee" Derksen en Gijp permanent hun mond dichthouden

En fantastisch nieuws!!
+3/-0

1 jaar geleden
Dit is geweldig nieuws, betekent niet alleen dat de complete technische staf blijft, maar ook dat de selectie vrijwel compleet gaat blijven. Er komt weer een mooi seizoen aan
+2/-0

1 jaar geleden
Goed signaal naar de selectie. Wat Derksen, etc. betreft, kijk, het verdienmodel van die vogels is deining veroorzaken. Hoe meer onzin, hoe meer ophef, hoe meer kijkers, hoe meer de adverteerders willen lappen, mist ze de grenzen van het betamelijke niet al te zeer overschrijden. Gewoon niet naar kijken. bespaart je echt heel veel tijd, die je veel beter kunt besteden. Pak een boek en zet de teevee alleen aan voor Feyenoord. DE WARE KAMPIOEN!
+1/-0

1 jaar geleden
Yessss
Volgend haar weer de fontein in!!
O o o wat zullen ze balen in 020.
Het lucky uit "Lucky" Ajax is ook ineens weg sinds de VAR er is.
Typisch hè?
Daar zou eens een uitgebreid onderzoekje naar gedaan moeten worden..
Ook Gullit viel dit op en kon niet stoppen met lachen op ESPN tot gène van alle andere aanwezigen moest hij zwijgen.
Gullit een echte Rotterdammer met een heel fout accent.
+1/-0

1 jaar geleden
Er is zo veel non nieuws gebracht dat niemand meer weet wat waar is en wat niet. door alles twijfel je haast aan de woorden van slot (maar who cares). Laten we er aub over ophouden en gaan kijken hoe de selectie verder wordt ingevuld. Dit gedoe heeft lang genoeg geduurd zo lijkt me
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.202 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen bijbehorend bijschakelt depay dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave