Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arne Slot zet zinnen op vertrek naar Tottenham'

24 mei 2023 18:25 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Arne Slot zet zinnen op vertrek naar Tottenham"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond meldt dat Arne Slot wil vertrekken bij Feyenoord. Dat heeft zaakwaarnemer Rafaela Pimenta laten weten in een gesprek met de clubleiding. Feyenoord had de hoop dat Slot met een sterk verbeterde aanbieding langer in De Kuip wilde blijven, maar hier staat hij niet voor open. Slot heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar Tottenham Hotspur.

In het contract van Slot zit momenteel nog geen clausule, zodat Feyenoord een stevige afkoopsom kan vragen. Momenteel zit er naar verluidt nog een gat van zo'n 5 miljoen euro tussen wat Tottenham wil betalen en wat Feyenoord wil ontvangen. Het is niet uitgesloten dat de Engelse topclub al op korte termijn bereid zal zijn om het gewenste bedrag alsnog op tafel te leggen.

Meer op RTV Rijnmond
Tags

slot tottenham arne kuip pimenta rafaela rijnmond verbeterde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

1 jaar geleden
Ik hou m'n hart vast voor welk bedrag Feyenoord hem straks de deur uit laat lopen.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij (en de rest van de staf/directie) hebben feyenoord echt wel naar een ander level gebracht, een trainer is geen blijver, valt me iets tegen van Slot dat hij niet een jaar Champions league wil gaan spelen, maar ik ken de inns en outs natuurlijk ook niet.
nu is het taak om het beleid/speelwijze vast te houden en door te zetten.
wie de nieuwe trainer moet worden.....pffff ik zou al snel zeggen Bosz maar met netwerk is niet zo groot haha.
Ik hoop dat Hulshof behouden wordt, die staat volgens mij voor de zelfde speelwijze/tactiek. misschien kunnen we daar een kanjer naaste zetten... Tomasson of van Persie...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Absoluut geen Peter Bosz. Ik weet niet of u 'De vieze man' kent van Van Kooten en De Bie.. Dat had zijn tweelingbroer kunnen zijn. Qua uiterlijk en karakter: Ook een 'veel praatjes weinig' aktieman.

Ik hoop van niet maar denk dat
Slot veel spijt gaat krijgen van zijn overstap. Hoogmoed komt voor de val.
+2/-0

 
1 jaar geleden
net het bericht van VI dat slot blijft....
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer