Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord heeft shortlist van acht kandidaten voor opvolging van Arne Slot'

24 mei 2023 08:04 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord heeft shortlist van acht kandidaten voor opvolging van Arne Slot"; image source: Pro Shots

Volgens 1908.nl heeft Feyenoord een shortlist opgesteld waarop acht kandidaten staan om Arne Slot op te volgen indien hij gaat vertrekken uit De Kuip. De eerste kandidaat is Sipke Hulshoff, de huidig assistent van Slot. Feyenoord ziet voor hem in de toekomst een grotere rol weggelegd waarin hij de nodige ervaring als ondersteuning krijgt.

Twee trainers die afgelopen WK als bondscoach actief waren, zijn ook in beeld. Het gaat om de Amerikaan Gregg Belhalter en de Deen Kasper Hjulmand. De Verenigde Staten werd in de tweede ronde uitgeschakeld door Nederland, terwijl Denemarken verrassend laatste eindigde in de groepsfase. Twee jaar geleden werd onder Hjulmand nog verrassend de halve finale van het EK gehaald, maar Engeland was toen na verlenging te sterk.

Daarnaast is ook een voormalig speler van Feyenoord in beeld. Jon Dahl Tomasson kwam over twee periodes tot 206 wedstrijden voor Feyenoord en is momenteel trainer van Blackburn Rovers in de Engelse Championship. Telefonisch is door Feyenoord al geïnformeerd naar zijn status.

Op de shortlist van Feyenoord staan ook drie Nederlanders die momenteel trainer zijn van een andere club. Sparta-trainer Maurice Steijn, Dick Schreuder van PEC Zwolle en AZ-coach Pascal Jansen zijn ook in beeld als mogelijke opvolger.

De laatste kandidaat is ook een Deen, Bo Svensson. Hij is momenteel trainer van het Duitse FSV Mainz 05. Op social media wordt ook vaak de naam van Peter Bosz geopperd, maar mede door wat oud zeer is hij niet in beeld bij Feyenoord.




Tags

shortlist slot arne hjulmand opvolging belhalter blackburn bosz championship dahl denemarken engeland fsv hulshoff jansen jon kasper kuip mainz maurice nederland nederlanders pascal pec rovers schreuder sipke sparta steijn svensson tomasson verlenging weggelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Wat Maurice Steijn bij Sparta heeft gepresteerd is bewonderenswaardig, samen met Hulshoff en De Wolf misschien een ideale combi.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Als we de tering naar de nering moeten zetten omdat Ten Kloese niet tot tien zou kunnen tellen wat ik niet verwacht is dit inderdaad een bij Feyenoord passend duo.
Maar ik denk dat als Slot weg MAG gaan de Wolf mee neemt.
+1/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Overbodig lijstje mits de Spurs 100 miljoen tikken want Arne brengt het dubbele binnen...althans bij Feyenoord. In Engeland is het werkklimaat veel minder aangenaam.
Twee slippertjes en alle kranten en supporters maken je overspannen..
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea cuoc fundament geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam leverkusen liverpool meijer middenveldert milambo nederland oosting schreuder slot timber toptrainer wehave willykment xabi yoda