Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zaakwaarnemer Arne Slot zet vol in op vertrek'

22 mei 2023 08:17 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Zaakwaarnemer Arne Slot zet vol in op vertrek"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat de zaakwaarnemer van Arne Slot vol inzet op een vertrek. Deze week zal er nog een gesprek plaats vinden met Dennis te Kloese waarin zal worden aangegeven dat Slot naar Tottenham Hotspur wil vertrekken. Feyenoord kan echter vragen wat het wil als afkoopsom, omdat de clausule in het contract pas volgend jaar geldig is.

Te Kloese is bovendien bereid om Slot een forse loonsverhoging te geven die vergelijkbaar is met het salaris van driekwart van de trainers in de Premier League. Of dit voldoende is om Slot alsnog in De Kuip te houden is echter zeer de vraag.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

slot arne kloese driekwart kuip loonsverhoging telegraaf tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Als het waar is, en het begint er steeds meer op te lijken, dan een voor Feyenoord acceptabele afkoopsom afdwingen en afscheid nemen van elkaar.

Slot aan zijn contract houden kan averechts werken voor de motivatie van Slot.
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda