Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: ‘We blijven altijd hetzelfde doen’

21 mei 2023 17:45

Dankzij de terugkeer van Quinten Timber op het middenveld, was er voor Mats Wieffer een plekje vrij gemaakt in het hart van de verdediging. Wieffer speelde ondanks een gele kaart een prima wedstrijd en gaf zijn analyse na afloop bij ESPN.

“Ik denk dat we op zich goed speelden in het eerste kwartier. Toen kwam ik in een 1-op-1 situatie en dat is toch een beetje wennen voor me. Ik twijfelde om te stappen voor buitenspel, of om mee te lopen. Toen dook hij weg uit mijn rug. Dat had ik beter moeten doen. Uiteindelijk hebben we zeker verdiend gewonnen. Wat er ook gebeurt, we blijven hetzelfde doen. Dat is het belangrijkste in dit team. Dan zie je dat je richting het eind van de wedstrijd ook wat fitter bent en het over de streep trekt.”

Vervolgens kreeg hij de vraag hoe hij de afgelopen week heeft ervaren en of hij een beetje uitkijkt naar de komende dagen op Ibiza: “Ja, het was heel mooi natuurlijk. Je weet hoe het kan zijn vanuit 2017. Als je daar zelf staat is het heel indrukwekkend. Het was ook niet lastig om me weer te focussen op deze wedstrijd. We blijven gewoon hetzelfde doen en dat hebben we vandaag ook goed gedaan. Ik ben zelf nog nooit op Ibiza geweest. Nu gaan we de mooie week op een nog mooiere manier afsluiten.”




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats ibiza dook espn fitter timber uitkijkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 26.341 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane augsburg backup boomen bosz championship danall danilo douvikas drama funda geertruida gimenez ibiza kloese kokcu kuijt leeds liverpool middenveldert noud pepi sar signing simons slot socrates vakkiek weggekocht willykment