Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘We hebben het niet laten lopen’

21 mei 2023 16:38

De eerste wedstrijd als Landskampioen heeft Feyenoord op bezoek bij FC Emmen weten te winnen. Een vroege achterstand werd omgebogen in een 1-3 overwinning dankzij twee goals van Danilo en één van Idrissi. Aanvoerder Kökcü verscheen na afloop voor de camera’s van ESPN, waar hij nader in ging over de fysieke toestand van Kasanwirjo, die na het laatste fluitsignaal op de grond viel.

“Ik zag dat een paar teamgenoten naar hem toe gingen en dat hij lastig adem kreeg. We weten niet precies wat hij heeft, maar we wilden er omheen staan als team. Hij reageert wel op alles, dus hopelijk gaat het goed. Ik ben natuurlijk geen dokter, dus veel meer kan ik niet zeggen.”

Vervolgens over de wedstrijd: “Ik denk dat we wel fel begonnen en de wedstrijd serieus hebben genomen. Maar uit de eerste counter kregen we meteen een doelpunt tegen. We hebben goede arbeid geleverd en je kon zien dat we het niet lieten lopen. Met 1-3 hebben we een mooie uitslag neergezet.”

Tenslotte werd hem nog kort gevraagd over het tripje naar Ibiza: “Volgens mij gaan we met z’n allen. We zien het niet per se als feest, maar meer om tot rust te komen. We hebben een zwaar seizoen gehad waarin we veel arbeid hebben gestoken. Nu is het moment om met de jongens wat te doen. Na Vitesse gaan ze naar het Nationale elftal of met hun familie op vakantie, dus dit is een mooi teamuitje.”
Tags

kokcu arbeid counter danilo dokter emmen espn fluitsignaal ibiza idrissi kasanwirjo omgebogen teamuitje toestand tripje vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita depay dumfries dutch frankrijk frimpong gakpo geertruida girona hancko jbjerg koeman kuip liverpool madrid montevideo nederland oranje rodriguez simons sobat stengs trauner veerman wieffer wijnaldum