Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arne Slot belangrijkste kandidaat voor Tottenham'

Foto: Pro Shots

"Arne Slot belangrijkste kandidaat voor Tottenham"; image source: Pro Shots

Arne Slot wordt gezien als de topkandidaat om bij Tottenham Hotspur aan de slag te gaan. Dat geeft onder meer David Ornstein van het doorgaans betrouwbare The Athletic aan. "Tottenham wil hem graag bij de club zien. Natuurlijk wil Feyenoord hem graag behouden en hebben ze hem ook een nieuw contract aangeboden, maar dat is vergeleken met de bedragen in Engeland natuurlijk relatief klein", aldus Ornstein bij Rio Ferdinand Presents FIVE.

Ornstein gaat verder: "Slot zal zich daarnaast afvragen hoeveel kansen er in de Premier League nog voorbij zullen komen en je weet niet of Feyenoord nog successen gaat behalen. PSV en Ajax zullen sterker terug gaan komen. Slot is voor Tottenham duidelijk een grote kandidaat en veel mensen uit de voetballerij denken al dat hij de job gaat krijgen."

Bij de Engelse bookmakers wordt Slot ook al enkele dagen gezien als de belangrijkste kandidaat om de nieuwe manager van Tottenham Hotspur te worden. Volgens Sky Sports maakt Feyenoord zich steeds meer zorgen dat Slot deze zomer vertrekt.

Meer op Rio Ferdinand Presents FIVE




Tags

slot tottenham arne ornstein athletic bookmakers engeland ferdinand job presents sky topkandidaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.