Transparent
Inloggen
Sluiten

'Gemeente Rotterdam wijst verzoek van Feyenoord voor busrit door de stad af'

12 mei 2023 19:56

Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft bij ESPN laten weten dat hij een verzoek van Feyenoord heeft afgewezen om bij het behalen van de landstitel een busreis door de stad te krijgen. "Het is hier geen traditie om een hele lange sliert door de stad te trekken met een bus. Ik heb zelf gezien wat voor sfeer er in Madrid was tijdens een kampioenschap en dat wil ik in Rotterdam niet hebben", aldus Aboutaleb. "De veiligheid kan niet gegarandeerd worden omdat in feite iedereen in grote aantallen langs de route kan staan en de bus kan bestormen en beklommen kan worden. Dat heb ik allemaal al gezien en dat heb je niet in de hand."

De huldiging zal gewoon op de Coolsingel plaats vinden. "Het staat nog niet helemaal vast, maar de bedoeling is dat we de spelers, technische staf en een aantal genodigden hier in de burgerzaal ontvangen", zo geeft de burgemeester aan. "Die zaal heeft een balkon, de beroemde balkon waar altijd het elftal op staat. Zij zullen daar de schaal aan de supporters tonen die op de Coolsingel staan."
Tags

aboutaleb balkon busrit coolsingel gemeente ahmed beklommen bestormen burgerzaal busreis espn feite genodigden huldiging landstitel madrid route sliert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer