Transparent
Inloggen
Sluiten

'KNVB hanteert ook tijdens kampioenswedstrijd regels over staken van duel'

12 mei 2023 19:53

De KNVB heeft een verzoek van Feyenoord afgewezen om soepeler om te gaan met de regels over het staken van een wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Feyenoord wilde de netten en palen die de afgelopen wedstrijden in De Kuip aanwezig waren weghalen voor de kampioenswedstrijd, maar de voetbalbond heeft laten weten dat er geen uitzondering van de regels gemaakt zal worden. Indien er bier op het veld wordt gegooid zal de arbitrage de regels wat betreft het staken van een wedstrijd streng handhaven, ook als het uit vreugde is.

Om te voorkomen dat het duel gestaakt wordt of mogelijk zelfs zonder publiek op een later moment uitgespeeld moet worden, heeft Feyenoord daarom besloten dat de netten ook tijdens de kampioenswedstrijd moeten blijven hangen.
Tags

kampioenswedstrijd staken knvb hanteert arbitrage bier eagles kuip soepeler streng weghalen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer