Transparent
Inloggen
Sluiten

Huldiging Feyenoord op maandag 15 mei

12 mei 2023 19:47

Als Feyenoord zondag de landstitel binnenhaalt zal het een dag later gehuldigd gaan worden. Dat heeft de gemeente Rotterdam bevestigd. De huldiging zal traditioneel op de Coolsingel plaats vinden en beginnen om 12:00 uur. Vanaf maandagochtend 09:00 uur zullen de vakken opengaan voor het publiek. De gemeente plaatst bovendien op meerdere plekken schermen zodat iedereen de huldiging kan volgen.

De gemeente heeft daarnaast enkele regels opgesteld die gelden voor alle fans die naar de Coolsingel komen. Alle standaardvoorwaarden van de KNVB zullen ook tijdens de huldiging van toepassing zijn. Bij een overtreding kan dit leiden tot een stadionverbod. Het is daarnaast verboden om knalvuurwerk, siervuurwerk en fakkels af te steken. Ook is het niet toegestaan om alcoholische dranken in bezit te hebben of meerdere aanstekers op zak te hebben.
Tags

huldiging gemeente coolsingel aanstekers alcoholische dranken knalvuurwerk knvb landstitel opengaan plaatst schermen siervuurwerk stadionverbod standaardvoorwaarden toepassing verboden zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.