Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bij winst tegen Go Ahead landskampioen

12 mei 2023 19:38

Feyenoord kan zondag de zestiende landstitel uit de clubhistorie veroveren. Indien het in eigen huis wint van Go Ahead Eagles is de ploeg van Arne Slot met nog twee duels te gaan niet meer te achterhalen. Go Ahead is zelf bezig aan een goed seizoen en maakt zelfs nog een kleine kans om in de play-offs voor Europees voetbal terecht te komen.

Voor de Eredivisie speelde Feyenoord al 32 keer eerder een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Daarin wist het tot nu toe 22 keer te winnen, speelde het 9 keer gelijk en verloor het slechts 1 keer. In het seizoen 2016/2017 werd met 8-0 de grootste overwinning behaald.

Erwin Mulder komt zaterdag tegenover zijn oude ploeg te staan. De doelman is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam uiteindelijk tot 140 officiële wedstrijden in het eerste elftal. Sinds dit seizoen staat hij bij Go Ahead onder contract.




Tags

eagles arne eredivisie erwin landstitel mulder slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk fitheid jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie reds ron schreuder slot stengs there twente will year yoda zeroukki