Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met Sebastian Szymański'

8 mei 2023 14:57 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord bereikt persoonlijk akkoord met Sebastian Szymański"; image source: Pro Shots

Volgens 1908.nl heeft Feyenoord een persoonlijke akkoord bereikt met Sebastian Szymański. De club wil minstens nog één seizoen verder met de international van Polen. Het definitief vastleggen van de middenvelder lijkt lastig te worden omdat momenteel nog niet duidelijk is hoe de FIFA omgaat met contracten van spelers die uitkomen in Rusland en Oekraïne.

De koopoptie lichten lijkt een moeilijk verhaal te worden. Feyenoord zou in dat geval ongeveer 10 miljoen euro moeten betalen, maar vanwege een handelsembargo is het momenteel niet toegestaan om zaken te doen met Rusland.

Een ander scenario is dat het huidige contract van Szymański met Dynamo Moskou wordt lopsgekoppeld. Feyenoord zal dan naar verwachting hulp nodig hebben van tussenpersonen en de middenvelder zou in dat geval transfervrij zijn en de clubs voor het uitkiezen hebben.

De FIFA kan ook besluiten dat Szymański onder dezelfde voorwaarden nog een jaar gehuurd mag worden. Indien de wereldvoetbalbond dat besluit lijkt dat scenario het meest voor de hand te liggen.
Tags

szymanski sebastian fifa rusland dynamo handelsembargo lopsgekoppeld oekraine polen tussenpersonen uitkiezen wereldvoetbalbond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Eerst maar eens afwachten hoe het echt gaat lopen want het is nog allemaal erg onduidelijk
+1/-1


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bijlow brussel carranza dtk gimenez hancko ivanusec jong kloese koeman koopmeiners lazio lopez luts milambo oranje paixao priske slot smal socrates stengs timber transferzomer trauner ueda wieffer yoda zerrouki