Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: ‘Volgende week kan een droom uitkomen’

7 mei 2023 16:49

Met twee doelpunten had Feyenoord-spits Santiago Gimenez een groot aandeel in de 0-2 overwinning op Excelsior. De Mexicaan ging na afloop bij ESPN in op zijn gevoel dat hij overhield na de wedstrijd:

“Het is altijd goed voor een aanvaller om te scoren, zeker als het er twee zijn. Bij de eerste goal moest ik hem niet te hard raken, want de keeper staat in het midden en je moet de tweede paal zoeken. Daarom hoefde ik hem alleen maar te schampen. Ik geloof altijd dat er dan nog een kans komt. Mijn teamgenoten hebben vaak ook een aandeel in mijn doelpunten, want de tweede goal komt voor 50% op rekening van Quinten Timber.”

Vervolgens ging Gimenez in op de concurrentiestrijd met Danilo en gaf hij zijn mening over de komende maanden: “Ik voel me niet per se de eerste spits. Danilo en ik werken voor hetzelfde team en voor dezelfde prijzen. We zijn niet met 11 man, maar met 25 man. Ik denk dat ik zelf in veel details beter ben geworden dit seizoen. Sowieso ben ik conditioneel veel sterker geworden, want Arne wilt dat we negentig minuten lang druk kunnen zetten. We hebben daar met zijn allen hard aan gewerkt. Het is geweldig om kinderen met mijn shirt en de Mexicaanse vlag te zien. Dat was een droom en daar geloof ik nu in. Volgende week moeten we winnen om een andere droom uit te laten komen. Ik hou van deze club en focus me op komende week. In de zomer zien we dan wel wat er gaat gebeuren. Ik wil graag blijven, maar je weet natuurlijk niet wat er gaat gebeuren.”
Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santiago danilo arne conditioneel espn excelsior kinderen schampen timber vlag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bijlow brussel carranza dtk gimenez hancko ivanusec jong kloese koeman koopmeiners lazio lopez luts milambo oranje paixao priske slot smal socrates stengs timber transferzomer trauner ueda wieffer yoda zerrouki