Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: ‘Stiekem wel mooi dat we het thuis kunnen afmaken’

7 mei 2023 16:32

Dankzij een 0-2 overwinning op Excelsior is Feyenoord nog één overwinning verwijderd van het Landskampioenschap. De ploeg van Orkun Kökcü maakte het verschil door twee doelpunten van Santiago Gimenez. De aanvoerder kwam na afloop van de wedstrijd bij ESPN, om de vragen van onder andere Dirk Kuijt en Karim El Ahmadi te beantwoorden.

“Het was druk in de hoek met Feyenoorders. We zijn heel blij omdat we nu op matchpoint staan. We kunnen het zondag afmaken en het stiekem ook wel mooi dat dat thuis is. We hebben ons voorbereid zoals altijd. Na de uitslag van PSV van gisteravond hebben we niets veranderd aan onze voorbereiding. We kwamen hier sowieso om de drie punten te pakken.

Feyenoord bleek op een lastig veld te moeten spelen. Dat was te zien aan het veldspel, gaf ook Kökcü toe: “Ik had er zelf veel moeite mee. In de eerste helft waren we heel slordig. Ik had er ook al rekening mee gehouden dat ze het niet zouden gaan sproeien.”

De snelle 0-1 was erg fijn voor Feyenoord. Kökcü: “We weten dat Igor een hele goede voorzet heeft, en Santiago weet dat ook. Het was een mooie goal. Santiago is heel belangrijk voor ons. We zijn niet in paniek geweest. In deze fase van de competitie moeten we vooral bezig zijn met het resultaat. We hebben de wedstrijd zakelijk afgemaakt.”
Discussieer mee op de forums


Tags

kokcu santiago ahmadi beantwoorden espn excelsior gimenez igor karim kuijt landskampioenschap matchpoint paniek sproeien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend carranza danall enz figuren geertruida gimenez hamberg hancko ivanusec julian kloese kraaij middenveldert mil mls oranje philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer willykment