Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez Talent van de Maand in Eredivisie

5 mei 2023 18:21 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Santiago Gimenez Talent van de Maand in Eredivisie; image source: Pro Shots

De Eredivisie CV heeft bekend gemaakt dat Santiago Gimenez is uitgeroepen tot Talent van de Maand in de Eredivisie. Op basis van statistieken van StatsPerform en stemmen van fans tijdens iedere KPN Man of the Match verkiezing bleek de spits van Feyenoord de beste te zijn in april van de spelers die aan het begin van het seizoen 21 jaar of jonger waren. Gimenez wist in alle duels in april tot scoren te komen. Aangezien hij in de laatste duels in maart ook al een doelpunt wist te maken, was hij de eerste speler die sinds september 2019 zes duels op rij scoorde.

Gimenez staat logischerwijs ook in het Elftal van de Maand. Feyenoord is daarin zelfs de hofleverancier, omdat ook Orkun Kökcü en Igor Paixao een plekje hebben weten te veroveren.

Meer op Eredivisie CV




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez eredivisie santiago hofleverancier igor jonger kokcu kpn match paixao statsperform

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer