Transparent
Inloggen
Sluiten

Leuke promotionele items voor supporters

Dit artikel is een advertentie.

26 april 2023 16:50

Leuke promotionele items voor supporters; image source:

Het voetbalseizoen van 2023 is in volle gang en er staan nog een paar spannende voetbalwedstrijden in de planning. Niet alleen binnen de eredivisie, maar ook voor diverse amateurclubs. Misschien wil je als club zorgen voor extra support. Of je wilt als sponsor van een voetbalclub zorgen voor wat extra promotie tijdens de wedstrijden. Daar zijn promotionele items bij uitstek geschikt voor. Deze zijn te bedrukken met het logo van de club en het logo van de sponsor. Maar aan wat voor promotionele items kun je dan denken? Wij zetten een aantal leuke items op een rij.

Voetbalcaps


Wat is er nu leuker dan een cap van je favoriete voetbalclub? Dat maakt bedrukte caps, naast de bekende voetbalshirts, toch wel de meest populaire items. Niet alleen leuk om te dragen, maar ook praktisch om de felle zonnestralen tegen te houden. Voor voetbalclubs worden meestal de zogeheten snapbacks ingezet als merchandise. Deze zijn geheel gemaakt van acryl of katoen en aan de achterkant verstelbaar.

Voetbal


Hoe tof is het om een voetbal te hebben met het logo van jouw favoriete voetbalclub erop? En voor de echte liefhebber, staan er misschien wel de handtekeningen van de spelers op. Dat maakt het ook een heel populair item voor supporters. Zo kunnen ze voor en na het kijken van de wedstrijden zelf genieten van een heerlijk potje voetbal. Organiseer voor jouw bedrijf een spaaractie of verloot zo’n mooie voetbal. Ideaal om wat meer naamsbekendheid te krijgen op sportief vlak.

Sjaal


Wanneer je in de wintermaanden voetbal gaat kijken, dan komt een warme sjaal goed van pas. Een makkelijke manier om te laten zien van welke voetbalclub jij supporter bent. En dat maakt de sjaals ook tot zo’n gewild promotioneel artikel. Er zijn zelfs voetbalclubs die ieder jaar een nieuwe sjaal laten ontwerpen. Spaar ze allemaal en hang ze aan de muur. Een mooie verzameling van jouw favoriete club!

Vlaggen


Wil je de voetballers even wat extra support geven tijdens de wedstrijd? Deel kleine vlaggen uit en laat de supporters daarmee wapperen tijdens de wedstrijd. Grote kans dat deze vlaggen thuis ook een mooi plekje krijgen in huis. Een collectors item voor een speciale wedstrijd.

Genoeg mogelijkheden om wat extra aandacht te geven aan je voetbalclub of als sponsor. Doe er je voordeel mee en zorg voor wat extra support deze competitie! Benieuwd naar het programma voor de Eredivisie? Kijk dan op de website van het KNVB.




Tags

items logo sjaal sponsor vlaggen eredivisie voetbalclubs acryl bedrukken bedrukte cap caps collectors handtekeningen hang katoen knvb merchandise muur naamsbekendheid ontwerpen organiseer potje praktisch promotie promotioneel sjaals snapbacks spaar spaaractie tof verloot verstelbaar verzameling voetbalcaps voetbalshirts wapperen wintermaanden zonnestralen zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki