Transparent
Inloggen
Sluiten

'Alliantie van tv-aanbieders komt met hoger bod dan ESPN voor rechten Eredivisie'

25 april 2023 22:20 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Alliantie van tv-aanbieders komt met hoger bod dan ESPN voor rechten Eredivisie"; image source: Pro Shots

De alliantie van tv-aanbieders wil concreet de strijd aan gaan met ESPN om de rechten van de Eredivisie. Dat meldt onder meer Voetbal International. Zij zetten in op ruim 200 miljoen euro per jaar voor de clubs, waarvan een bedrag van 180 miljoen euro gegarandeerd is. De Eredivisie CV en de clubs zijn al geïnformeerd en nemen het bod in overweging.

Van het geboden bedrag zijn alle kosten voor de clubs al afgetrokken. Het bedrag ligt bovendien aanzienlijk hoger dan wat ESPN bood, aangezien zij 167 miljoen euro per jaar willen betalen. Delta, KPN, T-Mobile en Vodafone/Ziggo zorgen er bovendien voor dat de live-beelden via elke aanbieder beschikbaar zal zijn. Daarnaat krijgen de clubs zelf ook meer vrijheid.

Meer op VI.nl
Tags

eredivisie espn aanbieders alliantie aanbieder afgetrokken daarnaat kpn mobile overweging vodafone ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.160 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza enz figuren geertruida gimenez hamberg hancko ivanusec julian kloese kraaij middenveldert mil mls oranje philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer willykment