Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord dag na behalen van landstitel gehuldigd op Coolsingel'

24 april 2023 11:02 - 1908.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord dag na behalen van landstitel gehuldigd op Coolsingel"; image source: Pro Shots

Op moment als Feyenoord de landstitel binnen heeft, zal het een dag later gehuldigd gaan worden op de Coolsingel. Dat weet 1908.nl te melden. De ploeg van Arne Slot kan dat in de volgende speelronde zelfs al worden op zondag 7 mei tegen Excelsior. Het is hiervoor echter wel afhankelijk van Sparta-PSV een dag eerder. Bij puntverlies van de Eindhovenaren en een zege tegen Excelsior is Feyenoord op 7 mei al kampioen. Op maandag 8 mei zal rond het middaguur dan de huldiging plaats vinden.

Indien het dat weekend nog niet is beslist kan Feyenoord het een week later alsnog de schaal in handen krijgen. Op zondag 14 mei wordt in De Kuip tegen Go Ahead Eagles gespeeld. PSV speelt diezelfde dag tegen Fortuna Sittard. Als Feyenoord op die dag de landstitel in handen heeft, zal de huldiging op maandag 15 mei plaats vinden.

De selectie van Feyenoord heeft verzocht om met een bus door de stad gehuldigd te worden, maar dat is vanwege veiligheidsoverwegingen niet toegestaan door de Gemeente Rotterdam.




Tags

landstitel coolsingel excelsior huldiging arne eagles fortuna gemeente kuip middaguur slot sparta veiligheidsoverwegingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer