Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Nu mogen we het natuurlijk niet meer weggeven'

23 april 2023 20:00

Mats Wieffer speelde zondagmiddag opnieuw 90 minuten in de wedstrijd tegen FC Utrecht. De middenvelder verscheen na de wedstrijd bij ESPN om zijn verhaal bij Hans Kraaij Jr. te doen.

"Na donderdag waren we teleurgesteld natuurlijk. Maar vandaag hebben we denk ik erg goed gespeeld. Ik denk dat iedereen wel wat voelt, maar daar moeten we gewoon doorheen. Met het kampioenschap in het hoofd loop je het er wel uit. Ik had ook geen kramp, maar iemand ging op mijn voet staan."

Hans Kraaij Jr. vroeg vervolgens of Wieffer wel eens last heeft van twijfels of onzekerheid: "Ik ben er mee bezig om constant te spelen, dat is vrij belangrijk op het middenveld. Je kunt niet door de ondergrens zakken. Als ik een keer een mindere bal speel, hou ik het daarna even makkelijk. Dat helpt om het constant te houden, maar natuurlijk speel ik de ene keer beter dan de andere keer. Vroeger had ik veel meer twijfels bij mezelf, maar daar heb ik nu een manier op gevonden om het van me af te zetten."

Wieffer sloot af over de aanstaande titel: "We hebben goed gespeeld en zijn weer een stapje dichterbij de titel. We moeten nog eventjes. Het ziet er goed uit. Nu mogen we het natuurlijk niet meer weggeven. Het kan bijna niet meer fout."
Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats hans kraaij titel dichterbij espn kramp onzekerheid utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 26.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane augsburg backup boedapest boomen bosz brugge chavez danall danilo dirkteur douvikas gimenez hecke idrissi kloese kokcu kuijt middenveldert mourinho noud pepi roma simons slot szymanski timber vakkiek vetlesen willykment