Transparent
Inloggen
Sluiten

Orkun Kökcü: 'De 2-1 vlak voor tijd was het pijnlijkste moment'

21 april 2023 14:07

Orkun Kökcü deed direct na de wedstrijd tegen AS Roma zijn verhaal bij de camera van ESPN. De middenvelder werd gevraagd hoe zijn reactie na afloop van de na verlenging verloren kwartfinale was:

"Ik zei in de kleedkamer dat we meteen weer door moeten gaan. Zondag wacht er weer een wedstrijd op ons. We zijn uitgeschakeld en kunnen niets meer terugdraaien. Het pijnlijkst van vanavond was de 2-1 die vlak voor tijd valt. Uiteindelijk waren zij wel wat beter op momenten en moeten we ze gewoon feliciteren. Ik dacht dat we het beter voor elkaar hadden dan toen we hier speelden tegen Lazio. In balbezit waren we wel goed, maar daar heb je helemaal niet aan. Zij hebben kwaliteit laten invallen, dat maakt verschil."

Kökcü blikte ook alvast vooruit op de wedstrijd van aanstaande zondag: "Iedereen bij Feyenoord is vooral trots op wat we neer hebben gezet. We moeten dit zo snel mogelijk afsluiten en door naar zondag. Bij de 4-1 stand werd het wat lakser, maar we zijn denk ik fit voor zondag. Ik weet na de finale van vorig jaar hoe ik de knop moet omzetten. Je kan er niets meer aan veranderen. We hebben een hele mooie prijs waar we nog voor spelen en mogen niet verzaken."
Tags

kokcu pijnlijkste espn feliciteren knop lakser lazio omzetten pijnlijkst roma terugdraaien verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot carranza dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda