Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'Er zijn altijd clubs waar je geen nee tegen kan zeggen'

19 april 2023 20:54 - Mirror Talk
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Er zijn altijd clubs waar je geen nee tegen kan zeggen"; image source: Pro Shots

Arne Slot weet nog niet of hij na dit seizoen nog trainer is van Feyenoord. Dat gaf hij zelf aan bij Mirror Talk op ESPN. "Er kan een moment komen waarop ik wil kijken of je in het buitenland op een bepaalde manier kan spelen", aldus Slot. "Het zou komende zomer natuurlijk al kunnen dat ik vertrek. Er zijn altijd clubs, als die voorbij komen, dat je daar geen nee tegen kan zeggen."

Leeds United was al concreet in de markt. "Leeds is een hele mooie club, maar het moment midden in het seizoen waarin je bij Feyenoord nog zo veel hebt om voor te spelen, vond ik geen goed moment om naar Leeds te gaan", zo geeft hij aan. "Dan is er ook nog veel uitdaging om bij Feyenoord te blijven. Daarnaast gezinstechnisch zou het ook veel beter zijn om nog even hier te blijven."

Ook voor Slot is de Premier League de droomcompetitie. "Dat is de nummer één competitie van Europa", zegt hij daarover. "Alhoewel de ontwikkelingen in Italië ook interessant zijn, er lopen ook een paar clubs die geweldig voetbal spelen. En Spanje blijft met Barcelona en Real Madrid ook altijd een geweldige competitie."

De trainer kan daarom nog niet zeggen of hij na dit seizoen bij Feyenoord blijft. "Ik vind het heel waardevol om ergens op een positieve manier weg te gaan", reageerde hij daarop. "Gio van Bronckhorst werd kampioen, maar een jaar later zag z'n leven er niet zo leuk uit kan ik je vertellen."




Tags

slot arne leeds alhoewel barcelona bronckhorst droomcompetitie espn gezinstechnisch gio madrid talk waardevol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


13 maanden geleden
Dit hing al een tijdje in de lucht. Feyenoord is door een onnoemelijk aantal bochten gegaan, kruip door en sluip door zijn we bovenin in de competitie terechtgekomen, met een bijeengeharkte selectie, maar ik kan nauwelijks geloven dat Slot hierin iets van zijn grote plannen terug vindt. Geen een trainer wordt graag geconfronteerd met een scenario waarin uiteindelijk niet lukt waar je mag op hopen.
+1/-0

 
Kuijt007 (geschorst)
12 maanden geleden
- De selectie is helemaal niet bij elkaar geharkt, dit is zorgvuldig gedaan met volledige instemming van Slot en het hele team.

- Hij heeft 2 halve finales (Conf. Leageue, beker) gehaald.
- Staat op punt kampioen te worden.
- Voetbal is met sprongen vooruit gegaan.
- Finale Europese competitie gehaald met een selectie die jaar er voor bijna Europees misliep.

- Hand van Slot z'n voetbal is gewoon te zien met hoog druk zetten en goed/mooi voetbal.
- Afgelopen seizoen waarde van de selectie dat jaar meer dan verdubbeld, met diverse transferrecords.

Slot is tevreden bij de club, maar heeft ook zijn ambities. Het feit dat je stelt dat zijn "grote plannen" niet uitkomen klopt ook niet.
Natuurlijk hebben we enige keren het geluk aan onze zeiden gehad, maar je ziet ook dat het team met de week groeit en nog genoeg potentie toont.
Je legt de nummer 4 van Italië in twee wedstrijden je wil op en schakelt die op een haar na uit, pas na verlenging brak de ploeg.

Fysiek en mentaal is er in decennia niet zo'n sterk team geweest, zowel de selectie van vorig jaar als van dit jaar.

Slot moet alleen voor zichzelf bepalen of hij het maximale bereikt heeft nu of de uitdaging van CL en nog verder doorontwikkelen van de selectie wil aangaan.
Dat laatste is zeker een optie voor hem en ook voor Slot zelf is nog 1 jaar Feyenoord goed, want ook op vlak van tactisch wisselen zoals donderdag, had hij eerder een extra verdediger moeten brengen, want Wieffer zat er al een hele tijd doorheen.

Slot is echt een trainer naar mijn hart, kwa persoon en kwa visie op voetbal, aanvallend, hoog druk zetten en daarmee ook goed voetbal laten zien.

Zo negatief als jij het stelt is dus bij lange na niet het geval.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Negatief ben ik niet hoor, maar ik zou het van Slot verstandig vinden om op dit moment in zijn loopbaan niet te blijven hangen in de vaderlandse competitie, hij kan bij ons misschien wel meer bereiken, maar evengoed werkt de magie niet meer en in het buitenland kan hij geheel fris zijn ding gaan doen.
+1/-0

13 maanden geleden
Als ik dit lees verwacht ik Slot volgend seizoen niet meer bij Feyenoord.
hoop wel dat dit tijdig aan de directie meegedeeld zal worden zodat naar een waardige opvolger gezocht kan worden.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Arend Martijn heeft gewoon een contract dus natuurlijk zal dit tijdig medegedeeld worden. Ik moet het nog maar zien hoor, volgend jaar CL, meer geld om echte versterkingen te halen etc.
+1/-0

12 maanden geleden
Het is een geweldige trainer ik verwacht dat hij niet is te behouden voor Feyenoord de salarissen zijn een veelvoud van wat hij nu ontvangt , maar hopelijk vinden ze een oplossing
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.317 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kompas kraaij kroes minteh praag religie rvc slot stengs sugawara timber ueda vertekent wieffer willykment woerts yoda zerrouki