Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Feyenoord zal echt een topprestatie moeten leveren'

18 april 2023 11:29

In zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad geeft Willem van Hanegem aan minder optimistisch te zijn over de return tegen AS Roma in vergelijking met veel supporters. "Ik vond AS Roma een sterke indruk maken in de Kuip. De manier waarop ze de duels aangingen, zo intens, dat was echt overtuigen", aldus de clubicoon. "En de wissels maakten het team bepaald niet zwakker. Feyenoord zal echt een topprestatie moeten leveren om de halve finale te halen."

Van Hanegem zag dat vooral de aanval er totaal niet aan te pas kwam tegen AS Roma. "Waarom dan nu wel opeens in veel moeilijkere omstandigheden?", vraagt hij zich af." Al moet ik ook zeggen: Trauner en Hancko, wat een geweldig duo is dat. Vooral Hancko was in Leeuwarden nagenoeg foutloos, die gasten zullen er staan in Rome."
Tags

hanegem roma topprestatie hancko aangingen column foutloos kuip moeilijkere rome trauner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat afbrandt atletico cate dilrosun eagles eredivisie gimenez heerenveen kern kuijt madrid middenveldert minteh paixao persie praag rvc santiago slot steijn stengs timber ueda voorzitten wehave willykment wonderen yoda